Frimerketsdag

 

NYHETER

 

Frimerkets dag lørdag 1. oktober 2022. Klubben har laget noen produkter som vi vil selge på Østfoldhallen denne dagen. Besøk oss på vår stand ved Meny butikken. Du kan også bestille produktene her.

Vi starter møtene en halv time tidligere enn vi har gjort. Nå åpner vi dørene kl 18.00 og møte starter ca. 19.00. Håper dette passer for allle.

Nytt møteprogram er ferdig og lagt ut på møtesiden. Det er også satt sammen felles møteprogram for Moss, Sarpsborg, Halden og Fredrikstad. Dette blir sendt ut til alle i posten, eller det kan lastes ned på Dokumenter.


Frimerkets dag 1. oktober2022

Siden vi ikke har eget Postkontor i Fredrikstad lenger har vi valgt å legge Frimerkets dag Østfoldhallen og da holder vi til ved Post i butikk ved Meny (inngang fra sør). Vi produserer opp egene konvolutter med frimerkene som Posten gir ut denne dagen. Det blir mulig å bestille dette på forhånd så snart vi har nok opplysninger om hva som blir gitt ut denne dagen. Alle medlemmer får tilsendt bestillingsskjemea og alle andre kan laste ned bestillingsskjemaet her eller møte opp i Østfoldhallene denne dagen.